Vezirköprü Ziraat Odası

ZOBİS
Vezirköprü Ziraat Odası > Haberler > Samsun Valimiz Sayın Dr. Zülkif Dağlı beraberinde Sayın Kaymakamımız Kudret Kurnaz, Sayın Belediye Başkanımız İbrahim Sadık Edis ile birlikte odamızı ziyaretleriyle onurlandırdılar.

Samsun Valimiz Sayın Dr. Zülkif Dağlı beraberinde Sayın Kaymakamımız Kudret Kurnaz, Sayın Belediye Başkanımız İbrahim Sadık Edis ile birlikte odamızı ziyaretleriyle onurlandırdılar. Sayın Valimize İlçemizin tarımsal yapısı, tarımsal ürünleri ve oda çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik, İlçemiz tarım sorunları hakkında konuştuk. İlgilerinden dolayı ve ziyaretlerinden ötürü Sayın Valimize çiftçimiz namına teşekkür ediyorum.

Arslan KAYA
VEZİRKÖPRÜ ZİRAAT ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI