Vezirköprü Ziraat Odası

Vezirköprü Ziraat Odası > Haberler > HASAT ETKİNLİĞİ

HASAT ETKİNLİĞİ

2020 yılı dünya ve ülkemiz için zor bir yıl olarak geçiyor.Bir kere daha bu salgınla çiftçimizin değeri, tarımın önemi ortaya çıkmış oldu.Her zorluğa rağmen çiftçilerimiz tarımsal üretimin devamı için elinden geleni yaparak, fedakarca çalıştı, bundan dolayı üreticilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.Şimdi ise bir yıllık emeğin, bekleyişin karşılığını alma vakti, hasat zamanı gelmiştir.

Vezirköprü Ziraat Odası Başkanlığı olarak ilçemizde buğday hasat sezonumuzu dualarımızla başlattık.Katılımlarıyla bizleri onurlandıran ve yalnız bırakmayan Sayın Kaymakamımız Kudret Kurnaz, Belediye Başkanımız İbrahim Sadık Edis, Samsun Tarım ve Orman İl Müdürümüz İbrahim Sağlam, TMO Bölge Müdürümüz Derya Şahinler, Samsun Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı Hasan Tütüncü, ilçemizde görev yapan kurum, tarım örgütleri ve sivil toplum örgütleri amirleri, siyasi parti temsilcileri ve değerli misafirlerimize ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Çiftçilerimiz için hayırlı, bol ve bereketli hasat dönemi geçirmesini temenni ediyoruz.

Arslan KAYA

Vezirköprü Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı